Bij Fruscle.nl kun je 100% veilig afrekenen met diverse betaalmethodes.

 

iDEAL

Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij Fruscle. 

 

MASTERCARD / VISA / AMEX

Betalen met een creditcard van Visa, MasterCard of Amex bij Fruscle: gemakkelijk en veilig. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa, Amex als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard.

SHOPPAY/APPLEPAY/
GOOGLEPAY

Shoppay, applepay en Googlepay bieden een eenvoudige betalingsoplossing met één klik voor online shoppers om hun betalingsgegevens op te slaan zodat ze in de toekomst sneller kunnen afrekenen

 

BANCONTACT/BELFIUS/KBC

 

Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen.

 

 

 

PAYPAL

Paypal is een veilige betaalmethode waarbij je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening waar je tegoed op plaatst

SOFORTBANKING

Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard en TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. 

 

  • Heb je een kortingscode of een online shoptegoed ontvangen?

Deze kun je uiteraard gebruiken bij jouw bestelling. Voer tijdens het afrekenen jouw code in en het bedrag zal automatisch in mindering gebracht worden.